Wat te doen bij een spoedgeval

Bij een spoedgeval is het zaak zo snel mogelijk de praktijk te  bellen op tel. 0599-331442.

Tijdens openingsuren  zal de assistente ervoor zorgen dat een van de dierenartsen zo snel mogelijk ter plekke is of in het geval van gezelschapsdieren dat er een dierenarts beschikbaar is op de praktijk waar u dan langs kunt komen.

Tijdens weekend- of avonddiensten zal op dit telefoonnummer een keuzemenu te horen zijn waar u kunt kiezen voor;
1. landbouwhuisdieren en paarden of 2. gezelschapsdieren.
U wordt dan direct doorverbonden met de dienstdoende praktijk.

IMG_1758

Ons team

Momenteel werken wij binnen onze dierenartspraktijk met 3 dierenartsen:

Abel Jan Huiges, Marieke van der Steen en Aliedje Bakker of Ina Meijer.
De assistentes binnen de praktijk zijn Marijke Buntjer, Corina Meijer, Sharon Bakker en Kirsten Swarts. Verder kunt u geregeld stagiaires op de praktijk aantreffen.

In onderstaande rubriek zal het vaste team zich verder aan u voorstellen.

foto
Abel Jan Huiges
Geboren en getogen in Onstwedde.
Na de middelbare school de studie Diergeneeskunde in Gent, Belgie in 2004 afgerond.
Na een uitstapje van 2 jaar in Leeuwarden en 2 jaar in Devon, Engeland toch weer in 2008 in Onstwedde neergestreken.
Sinds oktober 2011 als zelfstandig dierenarts met mijn partner Marieke.
foto1
Marieke van der Steen
Een geboren en getogen Brabantse meid, die via een studie Diergeneeskunde in Gent, België en werk in Devon, Engeland in het mooie Westerwolde is neergestreken.
Samen met mijn partner en collega Abel Jan, onze 3 kinderen en 2 honden hebben we onze stek in Onstwedde gevonden.
Ina  Meijer
IMG_1766
Aliedje Bakker
Na de studie diergeneeskunde ben ik direct in Haaksbergen beland. Bij Paardenkliniek De Watermolen heb ik ervaring opgedaan in de diergeneeskunde in het algemeen en de paardengynaecologie in het bijzonder. Geboren en getogen op paardenbedrijf Stal Bakker te Zijldijk, bleven het hoge Noorden en de paarden toch trekken. Toen mijn vriend, Raymond Pegge, een baan in Losdorp kreeg was dat voor ons hét moment om terug te keren. Al snel kon ik aan de slag in Onstwedde tijdens Marieke haar zwangerschapsverlof. Daarna heb ik een half jaar in Winsum een waarneming paard en gezelschapsdieren gedaan om vervolgens terug te keren in Onstwedde. Op de maandag, donderdag en vrijdag ben ik hier te vinden. De andere dagen zijn we samen met mijn ouders en onze drie dochters op ons paardenbedrijf te vinden.
marijke
Marijke  Buntjer
Mijn naam is Marijke Buntjer en woon in Vlagtwedde. In 2008 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente aan het AOC-Terra te Emmen. Na mijn opleiding heb ik op verschillende praktijken ervaring opgedaan, en heb ik ook nog een cursus KI (Kunstmatige Inseminatie) rund en paard gedaan. Sinds oktober 2011 ben ik vast in dienst bij DAP Onstwedde en zult u mij regelmatig tegenkomen. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden bij mijn paard Ferona, of ben ik aan de wandel met mijn hond.
Sharon Bakker
Ben geboren in Nieuwe-Pekela en woon hier nog steeds. In 2013 heb ik mijn opleiding als dierenartsassistente aan het AOC Terra te Groningen afgerond. Na stage te hebben gelopen bij dierenartspraktijk Onstwedde ben ik in april 2014 in dienst gekomen. Naast mijn werk als dierenartsassistente houd ik mij hobbymatig bezig met het houden van reptielen.
Kirsten  Swarts
DSC5123-1
Corina Meijer
Na jaren in de polder van de Alblasserwaard te hebben gewoond en gewerkt ben ik eind 2006 in het mooie bosrijke Westerwolde neergestreken. Kort na deze verhuizing heb ik het geluk gehad om mijn beroep weer op te kunnen pikken en opnieuw, met veel plezier, aan de slag te gaan als dierenartsassistente. Behalve het beroepsmatig met dieren werken vind ik het ook fijn om hobbymatig voor mijn dieren thuis te zorgen. We hebben 3 ezels waarvan 1 aardig op leeftijd, uit 1984 en drie honden waar ik graag mee wandel, train en werk en 2 poezen. Daarnaast heb ik ook nog een flinke toom Maranskippen en 2 Vlaamse Reuzen.