Ons team

Wij staan voor u klaar!

Dierenarts praktijk Onstwedde

Momenteel werken wij binnen onze dierenartspraktijk met 5 dierenartsen:

  • Abel Jan Huiges
  • Marieke van der Steen
  • Ina Meijer
  • Annemiek Bruijne
  • Aliedje Bakker

 

De assistentes binnen de praktijk zijn:

  • Sharon Bakker
  • Kirsten Swarts
  • Florianne Wubs
  • Francis Kruijer
  • Iris Uil

 

Verder kunt u geregeld stagiaires op de praktijk aantreffen.

In onderstaande rubriek zal het vaste team zich verder aan u voorstellen.

Abel Jan Huiges

Geboren en getogen in Onstwedde.

Na de middelbare school de studie Diergeneeskunde in Gent, Belgie in 2004 afgerond.
Na een uitstapje van 2 jaar in Leeuwarden en 2 jaar in Devon, Engeland toch weer in 2008 in Onstwedde neergestreken.

Sinds oktober 2011 als zelfstandig dierenarts met mijn partner Marieke.

Marieke v/d Steen

Een geboren en getogen Brabantse meid, die via een studie Diergeneeskunde in Gent, België en werk in Devon, Engeland in het mooie Westerwolde is neergestreken.
Samen met mijn partner en collega Abel Jan, onze 3 kinderen en 2 honden hebben we onze stek in Onstwedde gevonden.

Ina Meijer

Geboren en getogen in het Oldambt. In Utrecht heb ik de studie diergeneeskunde gevolgd en afgerond. Daarna direct aan de slag gegaan in Westerwolde. Daar met plezier 8 jaar lang gewerkt, door veranderingen heb ik een overstap gemaakt naar een andere praktijk op het Hoogeland. Na 5 jaar kwam de mogelijkheid voorbij om bij DAP Onstwedde te komen werken. U kunt me zowel ‘binnen’ vinden in de spreekkamer voor uw gezelschapsdieren als ‘buiten’ bij uw paard, schaap, geit etc.

Annemiek
Bruijne

Geboren en getogen in Arnhem. Ik werd ingeloot voor de studie Diergeneeskunde in Utrecht en kon mijn droom waarmaken. April 2019 was het dan zo ver, ik mocht mijn diploma Geneeskunde voor Gezelschapsdieren ophalen en kon meteen aan de slag bij Dap Onstwedde. Met veel plezier woon ik nu met mijn vriend en onze beestenbende in het mooie Westerwolde. 

Aliedje Bakker

Vanaf juli 2021 terug gekeerd naar het mooie Onstwedde.
Hier kan ik de liefde voor dieren optimaal combineren met mijn passie: het gezond houden en beter maken van dieren!
Samen met man, kinderen en ouders runnen wij het bedrijf waar ik opgegroeid ben, Stal Bakker. Een paarden- en akkerbouwbedrijf in de gemeente Het Hogeland.
Diergeneeskunde is door de snelle ontwikkelingen een beroep van een leven lang leren. Ik hou er dan ook van om veel nascholingen te volgen om te blijven ontwikkelen op verschillende gebieden. Eigenlijk is alles leuk, maar gebitsbehandelingen bij zowel paarden als kleine huisdieren, voortplanting, spoed en chirurgie in het bijzonder.

Sharon Bakker

In 2013 heb ik mijn opleiding als dierenartsassistente aan het AOC Terra te Groningen afgerond. Na stage te hebben gelopen bij dierenartspraktijk Onstwedde ben ik in april 2014 in dienst gekomen. Naast mijn werk als dierenartsassistente houd ik mij hobbymatig bezig met het houden van reptielen en slangen. U zult mij vaak tegenkomen op de praktijk.

Kirsten Swarts

Ik kom uit Bellingwolde en ik ben in 2017 afgestudeerd als paraveterinair aan het Terra in Groningen. Na mijn eindstage te hebben gedaan bij Dierenartspraktijk Onstwedde ben ik in juli 2017 in dienst gekomen. De combinatie van het werken met mensen en dieren vind ik erg leuk. Tot ziens in de praktijk!

Florianne Wubs

Ik ben op gegroeid bij mijn ouders op de boerderij. Woon nu in Onstwedde met mijn man, 2 kinderen, hond, cavia’s, konijnen en vissen. In 2018 afgestudeerd als paraveterinair aan Terra MBO Groningen. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij DAP Onstwedde en zult u mij regelmatig tegenkomen.  

Francis Kruijer

Mijn naam is Francis Kruijer en ik woon in Hoogezand. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het AOC Terra te Groningen en ook gelijk aan het werk gegaan bij Dierenartspraktijk Onstwedde. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden. 

Iris Uil

Ik kom uit Onstwedde en ben in 2022 afgestudeerd als dierenarts assistente aan MBO Terra in Groningen. Ik heb mijn eindstage gelopen bij dierenarts praktijk Onstwedde en na mijn stage kon ik hier direct aan de slag. In mijn vrije tijd doe ik veel met schaap Maartje en mijn twee hondjes. Verder hou ik veel van lezen en wandelen.

Tot ziens in de praktijk!